Backup av server - ett självklart krav

Backupen kan installeras på Windows, Linux/Unix, Mac, NetWare med flera. Givetvis fungerar programvaran på såväl 32‐bitars som 64‐bitars system. Att säkerhetskopiera ska vara enkelt och säkert.
Ring 08-555 353 20

Online backup av server

Undersökningar visar att endast vart fjärde företag använder en backuplösning som inte är föråldrad, om de har någon alls. Online backup eliminerar problem som defekta media, offsite hantering och skalbarhet.

Hur länge data ska vara tillgängligt handlar inte längre om att spara ett visst antal gamla media. Media som för övrigt blir oanvändbara med tiden. Nu kan du istället direkt i backupklienten ange hur länge data ska vara tillgängligt.

Backupen kan installeras bland annat på Windows, Linux/Unix, Mac, NetWare med flera. Givetvis fungerar programvaran på såväl 32‐bitars som 64‐bitars system. Att säkerhetskopiera ska vara enkelt.

För att säkerhetskopiera sina servrar så ska man inte behöva mer än en programvara. Vi har fullt stöd för Microsoft Exchange, Microsoft SQL, Oracle, MySQL, Lotus Notes/Domino och Volume Shadow Copy för öppna filer. Givetvis ingår detta utan extra kostnad.

Backupklienten krypterar all data innan det skickas till vårt datacenter. Väl hos oss replikeras all data till annan geografisk plats för högsta säkerhet.

En del av vad Bromma IT erbjuder

Oklart?

Så här är det

Bromma IT sköter alltid på bästa sätt IT-supporten åt företag och så långt det går tar vi ett helhetsansvar så att ni kan fokusera på er verksamhet.