Microsoft 365 - enkel administration

Bromma IT erbjuder Microsoft 365 som är Office både installerat på datorn och i molnet, du hyr den och har alltid den senaste versionen av alla program som ingår.
Ring 08-555 353 20

Microsoft 365 - Office 365

Microsoft 365 är den molndrivna varianten av Office, du hyr den och har alltid den senaste versionen av alla program som ingår.
Kraftfulla verktyg som hjälper dig att arbeta, skaffa nya kunskaper, organisera, kommunicera och skapa. Program som ingår är Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive och så mycket mer.
Möjlighet att installera på PC, Mac, surfplattor och telefoner.
1 TB molnlagring på OneDrive.

Microsoft 365, tidigare känt som Office 365, är en prenumerationstjänst från Microsoft som kombinerar välbekanta Office-appar, intelligenta molntjänster och säkerhet. 
Office-appar - Microsoft 365 inkluderar kraftfulla appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote och mer. Dessa appar används för att skapa, redigera och dela dokument, kalkylblad, presentationer och anteckningar.
Molntjänster - Med Microsoft 365 får du tillgång till OneDrive, en molnbaserad lagringstjänst där du kan spara och synkronisera filer över enheter. Dessutom kan du använda SharePoint för samarbete och delning av dokument i team.
Säkerhet och efterlevnad - Microsoft 365 erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive Exchange Online Protection för e-postskydd, Advanced Threat Protection för att hantera hot och Data Loss Prevention för att förhindra oavsiktlig dataförlust.
Abonnemang och priser - Det finns olika Microsoft 365-prenumerationer för olika användningsområden. För företag och organisationer finns anpassade abonnemang med olika funktioner och priser.

En del av vad Bromma IT erbjuder

Oklart?

Så här är det

Bromma IT sköter alltid på bästa sätt IT-supporten åt företag och så långt det går tar vi ett helhetsansvar så att ni kan fokusera på er verksamhet.