Bromma IT har funnits i mer än 20 år

Bromma IT erbjuder företag i hela Sverige virtuella tjänster såsom servrar (VPS och dedikerade), Microsoft 365, klient- och serverbackuper, domänhantering, DNS, storage (FTP) samt webbhotell. I Stockholm erbjuds även traditionell IT-support till företag med eller utan supportavtal.

Om Bromma IT

Vi har en oberoende neutral syn på olika programvaror och datorsystem för att kunna leverera rätt lösning till rätt företag. Vår målsättning är att vara IT-avdelningen för företag utan IT-personal och vara en partner som underlättar företagets dagliga arbete genom smarta IT-lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Bromma IT är ett konsultföretag som vänder sig till företag i olika branscher. Vi tar hand om drift och IT-support av servrar, klientdatorer och kringutrustning.
Vi hjälper våra kunder med inköp av hård- och mjukvara, installation, konfiguration och säkerställer en bra driftsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid det personliga engagemanget och på att förklara tekniska detaljer och termer på ett sätt som alla förstår. 

Oklart?

Så här är det

Bromma IT sköter alltid på bästa sätt IT-supporten åt företag och så långt det går tar vi ett helhetsansvar så att ni kan fokusera på er verksamhet.