Hyr en dedikerad server - lite mer special

En dedikerad server är en hostingtjänst där du hyr en fysisk server. Du har full tillgång till servern och tar själv ansvar för att servern mår bra såsom tex hårddiskar.
Ring 08-555 353 20

Hyr en dedikerad server för mer krävande scenarion.

Operativsystem anges vid uppläggning. För anpassade installationer erbjuds hjälp på konsultbasis. Vi har möjlighet att erbjuda en omfattande mängd licenser från ett flertal av marknadens ledande mjukvarutillverkare.  För anpassad backup med egna urval och scheman rekommenderar vi tjänsten backup av server. En dedikerad server är en hostingtjänst där du hyr en fysisk server. Du har full tillgång till servern och tar själv ansvar för att servern mår bra såsom tex hårddiskar. Här är några viktiga punkter om dedikerade servrar.
När du använder en dedikerad server är den helt och hållet tillägnad dig. Det innebär att du inte delar den med andra kunder, till skillnad från en VPS där flera användare delar samma server.
Dedikerade servrar erbjuder hög prestanda och flexibilitet. Du har full kontroll över servern och kan anpassa den efter dina specifika behov. Detta är särskilt användbart för krävande applikationer, stora webbplatser eller projekt med specifika krav.
Användningsområden.
Dedikerade servrar är idealiska för webbplatser med hög trafik eller specifika krav på prestanda.
Många spelutvecklare och spelcommunityn använder dedikerade servrar för att driva onlinespel.
Om du hanterar stora mängder data eller databaser kan en dedikerad server vara ett bra val.
Om du behöver hög prestanda, full kontroll och oberoende resurser är en dedikerad server ett utmärkt alternativ.

En del av vad Bromma IT erbjuder

Oklart?

Så här är det

Bromma IT sköter alltid på bästa sätt IT-supporten åt företag och så långt det går tar vi ett helhetsansvar så att ni kan fokusera på er verksamhet.