Hyr en virtuell server VPS- enklare och billigare

Bromma IT levererar en virtuell server på några minuter. En virtuell server är även känd som virtual private server (VPS).
Ring 08-555 353 20

Hyr en virtuell server VPS utan bindningstid

Användningsområdet för virtuella servrar är praktiskt taget obegränsat. Virtualisering innebär att en fysisk server delas upp i flera logiska instanser. De virtuella instanserna delar på tillgänglig kapacitet och därmed också på kostnaden. Operativsystem väljs vid uppläggning och kan därefter anpassas fritt. Vi erbjuder både Linux och Windows som operativsystem. Ett stort utbud av licenser från bland annat Microsoft kan hyras på månadsbasis till förmånliga priser. Daglig backup av den virtuella servern ingår i tjänsten. För anpassad backup med egna urval och scheman rekommenderar vi tjänsten Backup av server.

En virtuell server, även känd som virtual private server (VPS),  är en metod för att dela upp en fysisk serverdator i flera virtuella servrar. Genom programvara som körs på den egentliga servern skapar man en virtuell maskin där man kan köra ett operativsystem och önskad programvara. Här är några viktiga punkter om virtuella servrar.

En VPS delar fysisk hårdvara med andra virtuella servrar men varje VPS har sin egen isolerade miljö. Detta gör det möjligt att köra flera oberoende instanser av operativsystem och applikationer på samma fysiska server.


En VPS är ett mer prisvärt alternativ jämfört med en dedikerad server. Du får fördelarna med en egen servermiljö utan att behöva investera i en hel fysisk server.

Eftersom en VPS är virtuell kan du enkelt anpassa resurserna (till exempel CPU, minne och lagring) baserat på dina behov och detta gör det enkelt att skala upp eller ner beroende på trafik och arbetsbelastning.

Varje VPS fungerar oberoende av de andra virtuella servrarna på samma fysiska maskin. Detta ger dig större kontroll över din servermiljö och resurser.

Sammanfattningsvis är en virtuell server en flexibel och kostnadseffektiv lösning för webbhosting, apputveckling, databaser och andra applikationer.

En del av vad Bromma IT erbjuder

Oklart?

Så här är det

Bromma IT sköter alltid på bästa sätt IT-supporten åt företag och så långt det går tar vi ett helhetsansvar så att ni kan fokusera på er verksamhet.